Deelname EK Rome, Mei Event en Lessen vervallen

Beste allemaal,
In verband met de  Corona– uitbraak is in afstemming met Shifu besloten de richtlijnen van de Rijksoverheid en NOCNSF op te volgen (zie: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-sportactiviteiten-in-nederland).
Dit betekent dat DHQA niet deelneemt aan het EK Health Qigong in Rome, het event in mei is afgelast en dat de lessen van 14 maart tot en met 6 april komen te vervallen. Tijdens de lessen leren we diverse oefeningen die ons helpen fit te blijven, probeer thuis in beweging te blijven. Laten we ook goed voor elkaar zorgen, dus mocht je hulp nodig hebben laat dit dan gerust weten. Mocht je specifieke vragen of opmerkingen hebben dan kun je dat melden info@healthqigong.nl .
Hartelijke groeten namens Shifu Fei Yuliang