World Health Qigong Day 2021

Op zaterdag 11 september wordt Wereld Health Qigong Day gevierd. Doet u ook mee? Vanaf 10.00 uur lokale tijd wordt in ruim 50 landen op 5 continenten Health Qigong beoefend, wereldwijd 24 uur lang van oost naar west. In Nederland vindt op 11/9 vanaf 10:00 uur de manifestatie plaats op het gazon van Frederik Hendrikplein. 

De Dutch Health Qigong Association (DHQA) nodigt u als buren uit om mee te doen. U kunt vanuit huis voor het raam of op het gazon -op een veilige afstand- meebewegen. Voor de degenen die zich het eerste aanmelden is een select aantal gratis t-shirts beschikbaar. Iedereen kan meedoen, jong en oud! U kunt zich aanmelden via Join World Health Qigong Day 2021

Health Qigong
Health Qigong is van oorsprong Chinese bewegingleer gericht het verbeteren van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wilt u meer weten? Kijk op www.healthqigong.nl


On Saturday 11th of September the World Health Qigong Day is celebrated. Are you joining? From 10 am local time in 50 countries on 5 continents Health Qigong is being practised, this is done for 24 hours long from east to west. In the Netherlands the manifestation will take place on 9/11 from 10 am on the lawn of Frederik Hendrikplein.

The Dutch Health Qigong Assocation (DHQA) invites you as neighbours to join. You can participate from your home in behind your window or on the lawn – at a safe distance – the series of movements. For the ones who sign up early a limited number of free t-shorts is available. Everybody can join at all ages! You can sign up via   Join World Health Qigong Day 2021

Health Qigong
Health Qigong has its origins in China where it aims to improve one’s physical and mental health. Would you like to know more? Please check www.healthqigong.nl

Netherlands, The Hague beach
World Health Qigong Day
World Health Qigong Dat 2018
World Health Qigong Day 2019
World Health Qigong Day 2020
WHQD_20200912_02
previous arrow
next arrow
Days
0
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
0
0